İDUAM PANELİ

İstanbul Üniversitesi Dericilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü tarafından “Deri ve Ayakkabı Sektöründe Eğitim Vizyonu ve Sürdürülebilir Kalkınma İçin Eğitim Stratejileri konulu bir Panel düzenlemeyi planladık. Panelimiz 13 Aralık 2016 tarihinde 13.00- 16.30 saatleri arasında, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesinde bulunan Kongre ve Kültür Merkezi’nde iki oturum olarak gerçekleştirilecektir. Panelde, Deri ve Ayakkabı Sektöründe Üniversite ve Sektör temsilcilerini bir araya getirerek, bu alanlardaki mesleki eğitimde yaşanan mevcut sorunların ve çözüm önerilerinin paylaşılması hedeflenmektedir. Üniversitemizde bu konuda ilk kez gerçekleştirilecek olan Panelin, deri ve ayakkabıcılık alanında  önlisans düzeyinde sürdürülen mesleki eğitimde Üniversite- Sanayi birlikteliğini güçlendirmesi yanında, geleceğe yönelik hedef ve politikaların ortak akıl ile belirlenmesine de katkıda bulunacağı düşünülmektedir.

Panelimize teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımla

Prof.Dr. Umay B. FIRAT